Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@20:41:09 GMT

اعتراض محیط زیستی ها به خط لوله ایلات-اشکلون

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۸۸۱۸

اعتراض محیط زیستی ها به خط لوله ایلات-اشکلون

خط لوله انتقال نفت امارات متحده عربی به اسرائیل از طریق دریای سرخ انتقاد گسترده طرفداران محیط زیست را برانگیخته است. وزارت محیط زیست اسرائیل واکنش نشان داده و خواهان بررسی دقیق این پروژه شده است.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، از زمان عادی شدن روابط اسرائیل و امارات متحده عربی، دو کشور همواره همکاری‌های اقتصادی خود را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از پروژه‌های بزرگی که به‌تازگی خبرساز شده، انتقال نفت امارات متحده عربی به دریای سرخ و به سواحل اسرائیل صدور آن با کشتی به اروپاست.

پروژه خط لوله نفت ایلات-اشکلون که میان جنوب و شمال اسرائیل کشیده شده در سال‌های دهه ۱۹۶۰ با همکاری ایران و اسرائیل ساخته شد و قرار بود نفت خام ایران را از طریق خاک اسرائیل به اروپا منتقل کند.

اکنون قرار است نفت خام امارات ابتدا با کشتی به بندر ایلات واقع در جنوب اسرائیل در دریای سرخ منتقل شود و از آنجا با خط لوله یادشده به اشکلون، واقع در شمال آن کشور در سواحل مدیترانه انتقال یافته و راهی بازارهای اروپا گردد.

انتقاد کارشناسان محیط زیست

طرفداران محیط زیست بر این نظرند که خط لوله نفت ایلات-اشکلون می‌تواند صخره‌های مرجانی منحصر به‌فرد در این بخش از دریای سرخ را در معرض خطر جدی قرار دهد.

حدود ۲۳۰ کارشناس محیط زیست در این رابطه طوماری امضا کرده‌اند و برای نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو فرستاده‌اند.

آنها می‌گویند که قصد ندارند حتما جلوی این پروژه کلان را بگیرند اما باید حجم صادرات در حدی باشد که نتواند به صخره‌های مرجانی خسارت وارد کند.

اشمولیک تاگار، یکی از سرشناس‌ترین طرفداران محیط زیست ایلات هشدار می دهد که امکانات بندر قدیمی در آنجا برای ورود دو تا سه تانکر در هفته طراحی نشده است و دست‌کم باید خطر نشت نفت خام را در نظر گرفت.

وزارت محیط زیست اسرائیل به نگرانی‌های کارشناسان واکنش نشان داده و تضمین کرده است که  که وظیفه نظارتی خود را به‌درستی انجام خواهد داد.

این وزارتخانه از تمامی مراجع ذی‌صلاح دولتی خواسته است، پروژه نفتی را بیش از پیش بررسی کنند تا نگرانی‌هایی که در رابطه با تخریب محیط زیست وجود دارد برطرف شوند.

برچسب هاامارات متحده عربی خط لوله ایلات-اشکلون سرزمین های اشغالی فلسطین نشت نفت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: امارات متحده عربی خط لوله ایلات اشکلون سرزمین های اشغالی فلسطین نشت نفت آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو امارات متحده عربی ایلات اشکلون دریای سرخ محیط زیست خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • وقتی احمدی‌نژاد اسم قوچ ارمنی را برای اولین‌بار شنید؛ یک خاطره جدید و عجیب از حضور احمدی‌نژاد در یک جلسه محیط زیستی (فیلم)
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاهی در ایلات اشغالی